Over ons.

Wie zijn wij?

Succes Invest startte in 1994 en is uitgegroeid tot een partner in preventie en opleidingen. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het uitbouwen van hun bedrijf tot een organisatie met een positief imago wat betreft het preventie- en welzijnsbeleid. Een team van gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers zorgt voor hoogstaande en kwaliteitsvolle consultancy en opleidingen in onze verschillende vakdomeinen.

Zaakvoerder

Claude Monserez

Claude startte in 1981 bij brandweer Kortrijk en is daar 26 jaar actief geweest als postoverste. Sinds 2007 is Claude officier dienstchef bij de brandweer van Zwevegem. Daarnaast is Claude een aantal jaren attaché geweest binnen de FOD BIZA (binnenlandse zaken) waar hij een functie van technisch expert uitvoerde. Zijn 33 jaar ervaring bij de brandweer en technische expertise vormden de basis van Succes Invest.

Coördinator

Kristof Callewaert 

Arbeidspsycholoog

Margaux Vanneste

Margaux Vanneste beëindigde haar studies van Master in de arbeidspsychologie met grote onderscheiding. Daarnaast behaalde Margaux een officieel certificaat als stress coach. Ze is sinds het begin van haar carrière actief op de arbeidsmarkt als HR-Consultant en heeft zich de laatste jaren toegespitst op welzijn op het werk. Haar expertise ligt binnen het domein van psychosociale risico’s op het werk (geweld, ongewenst gedrag, pesten, stress, burn-out, angst, communicatie, motivatie…) en psycho-educatie van werknemers en werkgevers.

Team

  • Safety Advisors
  • Safety Instructors
  • First Aid Instructors

Visie en Missie

Succes Invest wil binnen de verschillende aspecten van welzijn op het werk als externe partner helpen meedenken in uw beleidsbeslissingen. Een bedrijf kan nooit ‘te veilig’ of ‘te gezond’ zijn, dus leggen wij de lat altijd zo hoog mogelijk. Via een transparante diagnose en een op maat gemaakt actieplan trachten wij een vooruitstrevend en doordacht preventiebeleid te ontwikkelen.

Succes Invest heeft door de jaren heen een netwerk opgebouwd van interne of externe experten in hun vakgebied. Dankzij hun expertise, kunnen wij u gedegen advies geven en kan u een aantal opleidingen volgen uit onze academy ter ondersteuning van uw preventie –en welzijnstraject.