Nieuw product bij Succes Invest

Smart Level Ladder: Met waardevolle innovaties het leven van mensen veiliger en makkelijker maken

Jaarlijks gebeuren er wereldwijd ontzettend veel ongelukken met een ladder. Ongevallen op de werkvloer leiden tot letsel en dat kan leiden tot ziekteverzuim. De kosten voor de werkgever kunnen hierdoor hoog oplopen. Vallen van hoogte staat op nummer 1 in de lijst van ernstige ongevallen op de werkvloer.​

Een van de grootste angsten van mensen die op ladders werken is dat deze kunnen kantelen of omvallen. Dit is niet onterecht, aangezien vallen van hoogtes de #1 oorzaak is van bedrijfsongevallen. Zowel de vrees als het echte valgevaar is te voorkomen door middel van ons Top safe Systeem. Door dit geïntegreerde veiligheidssysteem staat de ladder altijd muurvast!

 Een ladder moet overigens altijd recht staan. Dit is niet alleen voor uw (of uw collega’s) veiligheid, maar het is ook wettelijk verplicht. Niet geïntegreerde systemen zijn onpraktisch en kosten veel tijd om op te zetten. Het Smart level Systeem is een geïntegreerd systeem dat ervoor zorgt dat tot 19 centimeter hoogteverschil uw ladder toch waterpas staat, in minder dan 1 seconde! 

Al onze systemen zijn los van elkaar te verkrijgen. Niet alleen voldoen al onze ladders aan de hoogste internationalekwaliteitsnormen, ze hebben ook de beste prijs / kwaliteit verhouding, dit allen met 10 jaar garantie!

Vraag meer info en prijs via: ons contacformulier