Veiligheidsdag Wilrijk
31 MEI 2018

OPENING OPLEIDINGSCENTRUM WILRIJK

31 mei 2024 (10u - 18u00)  
Op vrijdag 31 mei opent Succes Invest een nieuw opleidingscentrum te Wilrijk(Boomsesteenweg 608) en komt daarmee tegemoet aan de grote vraag naar veiligheidsopleidingen in de regio Antwerpen.
Succes Invest is al jaren een belangrijke partner op gebied van veiligheidsopleidingen, preventie en persoonlijke beschermingsmiddelen.
Het opleidingscentrum in Zwevegem beschikt over 4 volledig uitgeruste leslokalen en 500 m2 trainingsruimte om opleidingen rond werken op hoogte, kleine blusmiddelen en zelfs werken in besloten ruimtes, te kunnen geven.
Heel wat van onze klanten bevinden zich in de regio Antwerpen, denk maar aan de haven, daarom openen we nu een trainingscentrum in Wilrijk. En dankzij de samenwerking met DewoFire is er geen gebrek aan didactisch materiaal. Zowel theoretische als praktische opleidingen zullen deel uitmaken van het lessenpakket, steeds gegeven door de deskundige Succes Invest docenten.
U wordt vriendelijk uitgenodigd op de opening van ons opleidingscentrum te Wilrijk. Inschrijven kan via deze link. Wij voorzien een hapje, een drankje en natuurlijk veel uitleg.
Datum: 31/05/2024
Tijdstip: 10u00 - 18u00
Locatie: Trainingscentrum Wilrijk
Adres: Boomsesteenweg 608
Inschrijven via deze link.
Aanmelden om een reactie achter te laten
Blitzstart van 2024