Welkom op onze video's pagina!

Je vindt hier alle filmpjes die we maakten over opleidingen, webinars, enz...


Succes Invest Talk - WBR

Werken in besloten ruimtes vraagt heel wat concentratie en voorbereiding. Niet enkel het uitvoeren van geplande interventies maar ook het evacueren van personen wordt best goed en vaak geoefend. In deze Succes Invest Talk hebben we het over wat werken in besloten ruimte precies is, hoe (en waar) je het kan trainen en welke persoonlijke beschermingsmiddelen er nodig zijn.


 
 
 
 

Werken in Besloten Ruimtes

Werken in besloten ruimtes vraagt heel wat training en oefening. De risico's zijn groot en de marges heel klein.

Om de juiste handelingen in verschillende situaties goed onder de knie te krijgen wordt er dus best goed voorbereid. En dat kan in onze unieke 'Werken in Besloten Ruimte' Box. 2 verdiepingen, 3 delen, met of zonder licht of rook,... en heel wat verschillende scenarios helpen om de cursisten te leren omgaan met uiteenlopende omstandigheden.

Reserveer nu een opleiding voor u of uw bedrijf via  info@succesinvest.be  of 056 37 42 06.

Succes Invest Talk

Deze Succes Invest Talk gaat over het gebruik van Virtual Reality in preventieopleidingen. We gingen in gesprek met Wouter Van Derbeken van The Hazard Factory over de toekomst van deze technologie.

 
 
 
 

Opleiding EHBO & kleine blusmiddelen

De firma Consultes stuurde haar medewerkers naar onze opleiding EHBO & kleine blusmiddelen. Het weer wilde niet echt mee maar dat kon de aandacht niet deren.

Frietketelbrand

Wist je dat een brandende frietketel eigenlijk vrij eenvoudig kan gedoofd worden? Claude toont ons hoe.

 
 
 
 

Gasfles ontploffing

Wanneer een gasfles in een brandende omgeving staat kan dit leiden tot een ontploffing. In deze video tonen we hoe dat eruit ziet.